ME HE MUDADO A UN NUEVO BLOG: SESIONES DE SURF 2.0

Recuerdos...


Envía este artículoRecuerda mis datos (?)Toda la información personal que cedas aquí será tratada según la Política de Privacidad de Blogger.com. Leer más...Ante la total ausencia de olas en estas últimas semanas, traigo el recuerdo de una sesión del año pasado en Son Serra, gracias a un mail que envié cuando aún me duraban los efectos...

"De vegades et demanes per què vius. Penses en la motivació de la teva existència. I no hi trobes una resposta fàcil.

Altres vegades, però, la realitat és tan nítida que la mateixa resposta es desplega davant teu amb una claretat quasi mística.

Avui és dilluns. Són les sis de l'horabaixa. Estic assegut sobre la taula de surf, surant enmig de la badia. Les ones són consistents, arriben lentament i desprès es tensen i es posen verticals com una paret. Estic relaxat, però massa totsol. El cel és gris. Hi ha un nigul gegant que tapa quasi tot el blau. Està sustentat sobre la Serra de Tramuntana i entre ambdós només hi ha una esquerda de cel.

Les ones segueixen arribant. No es sent cap renou, tan sols l'explosió atòmica de la rompent. Però esdevé una pausa. El mar pareix de mercuri, dens i quiet com un mirall. Aleshores el Sol, que está caient cap a l'Oest, arriba a la petita esquerda entre el nigul i les muntanyes. Tot el que existeix queda il·luminat pels seus rajos horitzontals, càlids i rabiosament taronges. El silenci es torna quasi insuportable. La natura és una catedral. I les ones despunten a l'horitzó. Entra una nova sèrie.

Esper. Tenc la pell càlida, els cabells xops i la mirada concentrada. Tot l'ull és pupila. Les ones arriben. El Sol segueix caient. El silenci s'estira. Aquesta no, la següent. Recull aigua. La pared avança. Faig un parell de braçades i l'agaf. Una paret s'aixeca davant meu. Una paret que hauria de ser gris, poc amistosa i amenaçant. Però que és d'un miraculós color taronja. És suau, perfecta. Faig surf com si m'hi anàs la vida. I de fet m'hi va, perque, senzillament, això és viure.

I per això visc."


0 Comentarios a “Recuerdos...”

Deja un comentario

      Poner en negritaPoner en cursivaConvertirlo en un link

 


Esta semana interesa

Viajes y sesiones

Artículos previos

Archivo mensual

Sidicación de contenidos

Sobre este sitio

Creative Commons License